Aimi Satsukawa

Kikaider REBOOT
6.1

Kikaider REBOOT

May. 24, 2014

Kikaider REBOOT

Në botën e së ardhmes, njerëzit dhe robotët jetojnë së bashku. Zhiro është një robot android i krijuar me një qëllim të vetëm, mbrojtjen e ...