Aina Clotet

Mirage
7.4
Full HD

Mirage

Nov. 30, 2018

Mirage

Një stuhi e rrallë elektrike e vitit 1989 u përsërit 25 vjet më vonë, duke krijuar një komunikim përmes kohës midis Vera Roit dhe një djali të ...