Aino Jawo

Trolls
6.5
HD

Trolls

Oct. 13, 2016

Trolls

Pasi Bergenët pushtojnë Fshatin e Trollsave, Popi, trolli më i lumtur që ka lindur ndonjëherë, dhe grindaveci Brençi nisen për një udhëtim për të ...