Airen DeLaMater

Apparition
3.9

Apparition

May. 05, 2015

Apparition

Ky është një thriller i mbinatyrshëm me personazhe kryesore Dagun dhe të fejuarën e tij. Pasi Lori vdes ne nje aksident me makine, Dag shkon të ...