Aisha Tyler

Death Sentence
6.8
HD

Death Sentence

Aug. 31, 2007

Death Sentence

Nik Hum është një menaxher ekzekutiv i butë, i sjellshëm, me një jetë të përsosur, derisa një natë të tmerrshme i vrasin djalin përpara syve të ...
The Santa Clause 2
5.6
HD

The Santa Clause 2

Oct. 31, 2002

The Santa Clause 2

Skot Kalvin ka qenë një Babagjysh modest për dhjetë vjet, por gjithçkaje mund t’i vijë fundi nëse nuk gjen një Babagjyshe. Punët ...
Never Die Alone
5.7
HD

Never Die Alone

Mar. 26, 2004

Never Die Alone

Kthimi i një bosi të drogës në shtëpi do nis një lufte territoresh.
Bedtime Stories
6.1
HD

Bedtime Stories

Dec. 24, 2008

Bedtime Stories

Kur Skiter Bronsoni bën dadon për fëmijët e motrës, imagjinata e tij shfrenohet ndërkohë që sajon përralla të hollësishme për ta – duke e ...
.45
5.7
HD

.45

Nov. 30, 2006

.45

Një histori se si mania, varësia dhe abuzimi cojnë një grua të re të ekzekutojë një plan të përpunuar hakmarrjeje.