Aïssa Maïga

Mood Indigo
6.5
HD

Mood Indigo

Apr. 24, 2013

Mood Indigo

Beqari shpikës dhe i pasur Kolin përpiqet të gjejë një kurë për të dashurën e tij Kloin pasi ajo diagnostifikohet me një sëmundje të pazakontë të ...
The Boy Who Harnessed the Wind
7.6
Full HD

The Boy Who Harnessed the Wind

Një djalosh 13 vjeçar dëbohet nga shkolla kur familja e tij s’është në gjendje të paguajë tarifën. Ai futet fshehurazi në librari dhe mëson ...