Aistė Diržiūtė

Ashes in the Snow
8.0
HD

Ashes in the Snow

Oct. 12, 2018

Ashes in the Snow

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, një artiste 16-vjeçare lituaneze dhe familja e saj dëbohen në Siberi, ndërsa Stalini brutalisht shkatërron rajonin ...
The Pagan King
7.4
HD

The Pagan King

Sep. 14, 2018

The Pagan King

Në shtratin e vdekjes, mbreti në fuqi shpall si trashëgimtar të fronit një person që nuk e priste asnjë njeri.Mbreti i ri i Semigalisë, duhet të ...