Aitor Luna

The Warning
6
HD

The Warning

Mar. 23, 2018

The Warning

Nikoja merr një letër kërcënuese dhe tashmë jeta e tij është në rrezik. Mesa duket askush nuk e beson, përveç një njeriu që ai nuk e njeh.