Aja Naomi King

The Upside
6.8
HD

The Upside

Sep. 08, 2017

The Upside

Një vështrim sa komik dhe aq dramatik i marrëdhënies mes Filipit, një pasaniku tetraplegjik dhe Dellit, një i papunë me dosje kriminale që ...