Ajay Naidu

Hotel for Dogs
5.4
HD

Hotel for Dogs

Jan. 16, 2009

Hotel for Dogs

Te vendosur në një shtëpi kujdesi që nuk lejon kafshet , 16-vjeçari Andi dhe vëllai i tij më i vogël, Bruce, e kthejnë një hotel të braktisur në ...
The Wrestler
7.9

The Wrestler

Sep. 07, 2008

The Wrestler

Një keçist profesionist i dalë nga moda, del në pension. Por ai kupton se jeta e tij jashtë ringut është një betejë.