Anders Juul

Ronal the Barbarian
6.6
HD

Ronal the Barbarian

Sep. 27, 2011

Ronal the Barbarian

Një komedi fantastike nga i riu Ronal i cili jeton në një fshat barbar. Ronal është i dobët dhe s’ka një karakter të zakonshëm si barbar. ...