Andy Bean

It Chapter Two
6.9
HD

It Chapter Two

Sep. 04, 2019

It Chapter Two

Njëzetë e shtatë vjet pas përballjes së parë me Pennywisen e tmerrshëm, Grupi i Dështakëve është rritur dhe e ka lënë pas të shkuarën, deri sa ...