Bruce Campbell

Qofte nga Qielli 1
6.9
HD

Qofte nga Qielli 1

Sep. 17, 2009

Qofte nga Qielli 1

Cloudy with a Chance of Meatballs: Një shkencëtar vendas shpesh vlerësohet si një dështim derisa ai të shpikë një makinë që mund të bëjë që ...
The Escort
6.0
HD

The Escort

Jun. 15, 2015

The Escort

I dëshpëruar për një histori të mirë, një gazetar i fiksuar pas seksit futet në botën e një Eskorte të klasit të lartë kur fillon të ndjekë një ...
Makinat 2
6.2
HD

Makinat 2

Jun. 11, 2011

Makinat 2

Cars 2: Makina yll i garave Vetëtima MekKuin dhe Mater shkojnë jashtë shtetit për të konkurruar në garën Botërore Grand Prix. Por rruga për në ...
Evil Dead II
7.8
HD

Evil Dead II

Mar. 13, 1987

Evil Dead II

Ash Williams dhe e dashura e tij Linda gjetën një kasolle me trungje në pyll me një regjistrim zëri nga një arkeolog që kishte regjistruar veten ...
Evil Dead
6.5
HD

Evil Dead

Apr. 05, 2013

Evil Dead

Pesë miq njëzetvjeçarë ngecin në një kabinë të izoluar. Kur zbulojnë Librin e Të Vdekurve, ata pa dashje thërrasin demonët e përgjumur që jetojnë ...
Army of Darkness
7.6
HD

Army of Darkness

Oct. 09, 1992

Army of Darkness

Një njeri transportohet aksidentalisht në vitin 1300 A.D., ku ai duhet të luftojë një ushtri të të vdekurve dhe të marrë Nekronomikon kështu që ...