Carl Weintraub

Oliveri dhe Shokët
6.7
HD

Oliveri dhe Shokët

Nov. 18, 1988

Oliveri dhe Shokët

Oliver & Company: Filmi është vendosur në 1980 në New York City. Një kotele endacake me emrin Oliver bashkë me shokët e tij endacakë enden ...