Carla Juri

Amulet
4.5
HD

Amulet

Jul. 24, 2020

Amulet

Një ish ushtarak, i cili rri në Londër por është i pastrehë,i ofrohet të qëndrojë në një shtëpi që është duke u kalbur. Aty jeton një vajzë dhe ...
Blade Runner 2049
8.4
HD

Blade Runner 2049

Oct. 04, 2017

Blade Runner 2049

Zbulimi i një vrasësi replikantësh për një sekret të fshehur thellë, e bën të gjurmojë Rik Dekardin që ka 30 vite i humbur.
Wetlands
5.8
HD

Wetlands

Aug. 22, 2013

Wetlands

Aventurat e një vajze të çmendur me prirje të çuditshme kundrejt higjienës dhe seksualitetit, e cila dëshiron ribashkimin e prindërve të saj të ndarë.