Cezary Pazura

Diablo. Race for Everything
4.0
HD

Diablo. Race for Everything

Një djalosh i quajtur Kuba ka një motër të sëmurë dhe duhet të mbledhë paratë për operacionin e saj. Kështu vendos të marrë pjesë në garat e ...
Pitbull. Ostatni pies
6.4
Full HD

Pitbull. Ostatni pies

Mar. 15, 2018

Pitbull. Ostatni pies

Pas vrasjes së një oficeri, shefi i rajonit policor e ka të vështirë të luftojë krimin e organizuar dhe të zbardhë vrasjen, për shkak të mungesës ...