Chelle Ramos

Blood Brother
0.0
HD

Blood Brother

Nov. 30, 2018

Blood Brother

Xheik Bening del nga burgu ps 15 vitesh dhe kërkon të hakmerret ndaj shokëve të fëmijërisë që e lanë pas. Por mbi të gjitha ai do të hakmerret ...
Hangman
5.0
HD

Hangman

Dec. 22, 2017

Hangman

Dy detektivë bashkë me një gazetare punojnë fort për të kapur një vrasës serial shumë misterioz i cili frymëzohet nga loja e fëmijëve Hangman ...