Chloe Csengery

Paranormal Activity 3
5.8
HD

Paranormal Activity 3

Oct. 19, 2011

Paranormal Activity 3

Në vitin 1988, dy motrat e vogla Keti dhe Kristi përballen me një qenie të padukshme që përndjek shtëpinë e tyre. Edhe pse në fillim duket ...
Paranormal Activity: The Ghost Dimension
4.6
HD

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Duke përdorur një kamera speciale që mund të shikojë shpirtra, një familje duhet të mbrojë vajzën e saj nga një shpirt i keq që ka një plan djallëzor.