Clark Johnson

Hyena Road
6.5
HD

Hyena Road

Oct. 09, 2015

Hyena Road

Tre njerëz të ndryshëm, tre botë të ndryshme, tre luftëra të ndryshme ndodhen në një mjedis ku morali duket sikur nuk ekziston.
Bird People
6.1
HD

Bird People

Jun. 04, 2014

Bird People

Në një hotel pranë aeroportit në rrethinat e Parisit, një inxhinier lë papritur punën, shkëput marrëdhënien me gruan e tij dhe mbyllet në dhomë. ...