Cullen Douglas

The Black String
5.1
HD

The Black String

Oct. 25, 2018

The Black String

Pasi kalon një natë me një femër të bukur dhe misterioze, një burrë sëmuret dhe fillon të besojë që është viktima e një komploti të lig mbinatyror.