Daniel Wyllie

The Turning
5.9
HD

The Turning

Sep. 25, 2013

The Turning

Një koleksion i disa filmave të shkurtër, bazuar në historitë e shkrimtarit Australian Tim Uinton.
Go Karts
5.8
HD

Go Karts

Jan. 16, 2020

Go Karts

Një film emocionues për një djalë që duhet të kapërcejë vështiresitë e jashtëzakonshme për të arritur ëndrrën e madhe të tij, për të fituar ...
Burning Man
6.5
HD

Burning Man

Sep. 10, 2011

Burning Man

Një shef kuzhine i një restoranti luksoz, në detin Bondi në Australi, mundohet të rregullojë jetën dhe marrëdhënien me djalin e tij i rrethuar ...
Animal Kingdom
7.3
HD

Animal Kingdom

Jun. 03, 2010

Animal Kingdom

Një 17-vjeçar ndodhet midis familjes së tij kriminele dhe një detektivi që mendon se mund ta shpëtojë atë.
The Hunter
6.8
HD

The Hunter

Oct. 06, 2011

The Hunter

Martin, një mercenar, dërgohet nga Europa nga një shoqëri misterioze bioteknike në terrenin e egër të Tasmanisë në kërkim të tigrit (djallit) të ...
Sanctum
5.9
HD

Sanctum

Feb. 03, 2011

Sanctum

Ky film i bazuar në ngjarje të vërtet ndjek një ekip zhytësish shpellash nënujore në një ekspeditë të pabesë në sistemin më të madh, më të bukur ...