David Fine

The Pursuit of Happyness
8.0
HD

The Pursuit of Happyness

Dec. 14, 2006

The Pursuit of Happyness

Një shitës ne veshtiresi ekonomike merr kujdestarinë e djalit të tij dhe është në prag të fillimit të një jete ndryshe profesionale. Bazuar ne ...