Elizabeth Rodriguez

Logan
8.2
HD

Logan

Feb. 28, 2017

Logan

Në të ardhmen e afërt, Logani i plakur kujdeset për Profesor-X i cili është i sëmurë rëndë diku në kufirin Meksikan. Tentativa e Loganit për tu ...
Miami Vice
6.0
HD

Miami Vice

Jul. 27, 2006

Miami Vice

Ky është një version i përditësuar i një filmi aksion të viteve 80′ ku dy detektivë të policisë së Majemit do të përfshijnë perspektivat e ...
Making Babies
5.3
HD

Making Babies

Mar. 29, 2019

Making Babies

Pas vitesh duke u përpjekur të bëjnë një fëmijë, një çift i ri fillon të provojë trajtime të ndryshme mjekësore dhe tradicionale, njëri më I ...