Frankie Muniz

Agjenti Kodi Banks
5.0
HD

Agjenti Kodi Banks

Mar. 14, 2003

Agjenti Kodi Banks

Agent Cody Banks: Një agjent qeveritar trajnon Kodi Banks në mënyrën e operacioneve të fshehta që kërkojnë pjesëmarrës të rinj.
The Black String
5.1
HD

The Black String

Oct. 25, 2018

The Black String

Pasi kalon një natë me një femër të bukur dhe misterioze, një burrë sëmuret dhe fillon të besojë që është viktima e një komploti të lig mbinatyror.