Gad Elmaleh

Mood Indigo
6.5
HD

Mood Indigo

Apr. 24, 2013

Mood Indigo

Beqari shpikës dhe i pasur Kolin përpiqet të gjejë një kurë për të dashurën e tij Kloin pasi ajo diagnostifikohet me një sëmundje të pazakontë të ...