Heo Dong-won

Hitman: Agent Jun
6.5
HD

Hitman: Agent Jun

Jan. 22, 2020

Hitman: Agent Jun

Historia e një jetimi, i cili shndërrohet në agjent vrasës për shtetin korean dhe pasi korr lavdinë si i tillë, vendos të zhduket nga bota e ...
The Gangster, The Cop, The Devil
6.9
HD

The Gangster, The Cop, The Devil

Një shef bandash kriminale bashkëpunon me një polic për të gjetur një vrasës serial.