Howard Ferguson Jr.

Sicario: Day of the Soldado
7.3
HD

Sicario: Day of the Soldado

Lufta e drogës në kufirin e SHBA-së dhe Meksikës ka përshkallëzuar, pasi aleancat kanë filluar trafikimin e njerëzve në të gjithë kufirin ...