Ida Darvish

Inferno
6.2
HD

Inferno

Oct. 13, 2016

Inferno

Kur Robert Langdoni zgjohet në një spital italian me amnezi, ai bashkohet me Dr. Siena Bruks-in dhe së bashku ata duhet të shpejtojnë nëpër ...