Jakob Cedergren

The Guilty
7.7
HD

The Guilty

Jun. 14, 2018

The Guilty

Një oficer policie lufton me kohën, kur i përgjigjet një thirrjeje urgjente nga një grua e rrëmbyer.
Compulsion
3.6
HD

Compulsion

Mar. 15, 2018

Compulsion

Pas një zënke me të dashurin e saj, një romanciere e suksesshme fillon turneun e librit të saj në Evropë ku takohet me ishin e saj dhe shoqen e ...
Antigang
5.7
HD

Antigang

Aug. 19, 2015

Antigang

Një skuadër me policë që janë gjithmonë ballë përballë me kriminelë, tani do të ndeshen me çështjen më të vështirë të karrierës së tyre.