Jay Duplass

Horse Girl
5.9
HD

Horse Girl

Jan. 27, 2020

Horse Girl

Sara është një vajzë anti sociale. Asaj i pëlqen kalërimi, arti, zanati dhe serialet me krime. Pikërisht këto të fundit fillojnë të ndikojnë ...
Prospect
6.1
Full HD

Prospect

Oct. 02, 2018

Prospect

Një vajzë adoleshente dhe i ati i saj udhëtojnë drejt një hëne aliene të largët, me qëllimin që të binin në pasuri. Ata kishin siguruar një ...
Beatriz at Dinner
6.1
HD

Beatriz at Dinner

Jun. 09, 2017

Beatriz at Dinner

Beatriza, është një emigrante nga një qytet i varfër në Meksikë e tërhequr me zemër dëshire për të qene një mjeke e ndejtur ajo do ndeshet me një ...
Landline
6.4
HD

Landline

Jul. 21, 2017

Landline

Në vitin 1995, një adoleshente që jeton me motrën dhe prindërit e saj në Manhatan zbulon se babai i saj ka një lidhje jashtë martese.