Joanne Crawford

We Have Always Lived in the Castle
5.5
HD

We Have Always Lived in the Castle

Merikat, Konstanca dhe xhaxhai i tyre Xhulian jetonin në izolim pasi kishin përjetuar një tragjedi familjare gjashtë vjet më parë. Kur kushëriri ...
Sacrifice
5.3
HD

Sacrifice

Apr. 29, 2016

Sacrifice

Sakrifica është historia e një mjekeje e cila kalon shumë peripeci më një ishull të largët në brigjet e Skocisë. Legjenda vendase kthehet në realitet.