Joe Nunez

The Pursuit of Happyness
8.0
HD

The Pursuit of Happyness

Dec. 14, 2006

The Pursuit of Happyness

Një shitës ne veshtiresi ekonomike merr kujdestarinë e djalit të tij dhe është në prag të fillimit të një jete ndryshe profesionale. Bazuar ne ...
Seven Pounds
7.6
HD

Seven Pounds

Dec. 18, 2008

Seven Pounds

Një burrë i përpirë nga një sekret i së kaluarës përpiqet ta shpengojë veten duke ndryshuar në mënyrë drastike jetën e shtatë të huajve. Kur ...