John Procaccino

A Most Violent Year
7.0
HD

A Most Violent Year

Dec. 30, 2014

A Most Violent Year

Në vitin 1981 në Nju Jork, një emigrant ambicioz lufton për të mbrojtur biznesin dhe familjen e tij gjatë vitit më të rrezikshëm në historinë e ...