Julia Vasi

Killerman
4.9
HD

Killerman

Aug. 08, 2019

Killerman

Mo Dajmond është një pastrues parash në Nju Jork i cili zgjohet pa kujtesë dhe me miliona dollarë të thata dhe drogë. Ai kërkon rrugët në kërkim ...
Stuber
6.2
HD

Stuber

Jul. 11, 2019

Stuber

Një detektiv përfshin shoferin e tij të Uber-it në një natë aventureske dhe aksioni tërësisht të papritur.