Krzysztof Stroiński

Pitbull. Ostatni pies
6.4
Full HD

Pitbull. Ostatni pies

Mar. 15, 2018

Pitbull. Ostatni pies

Pas vrasjes së një oficeri, shefi i rajonit policor e ka të vështirë të luftojë krimin e organizuar dhe të zbardhë vrasjen, për shkak të mungesës ...