Laura Morante

Romeo & Juliet
5.8
HD

Romeo & Juliet

Sep. 12, 2013

Romeo & Juliet

Romeo dhe Xhuljeta martohen fshehurazi, pavarësisht inatit që mbanin familjet e tyre. Sidoqoftë, nuk kaloi shumë kohë para se një zinxhir ...
Empire of the Wolves
5.9
HD

Empire of the Wolves

Apr. 20, 2005

Empire of the Wolves

Kur detektivi i ri Pol Nerto zbulon trupin e tretë të një gruaje të rrahur me kamxhik, emigrante turke, kërkon ndihmën e detektivit të dalë në ...