Lee Seo-hwan

Deliver Us from Evil
6.7
HD

Deliver Us from Evil

Aug. 05, 2020

Deliver Us from Evil

Një vrasës shkon në Tajlandë në mënyrë që të zgjidhë një rast rrëmbimi të lidhur me të dhe e gjen veten të ndjekur nga një burrë, vëllanë e të ...
Innocent Witness
7.4
HD

Innocent Witness

Feb. 13, 2019

Innocent Witness

Një i moshuar gjendet i vdekur në shtëpinë e tij. E dyshuara kryesore është shërbyesja, por kjo akuzë mbështetet vetëm te deklarata e ...
The Gangster, The Cop, The Devil
6.9
HD

The Gangster, The Cop, The Devil

Një shef bandash kriminale bashkëpunon me një polic për të gjetur një vrasës serial.