Marina Foïs

22 Bullets
6.7
HD

22 Bullets

Mar. 23, 2010

22 Bullets

Një gangster i tërhequr rikthehet me një hakmarrje te egër pasi lihet i vdekur me 22 plumba ne trup nga ish shoku i tij i fëmijërisë.
Daddy or Mommy
6.0
HD

Daddy or Mommy

Feb. 04, 2015

Daddy or Mommy

Florence dhe Vincent Leroy janë të suksesshëm në një biznes, jan të martuar dhe kane fëmijë. Gjthcka kthehet në një makth , kur papritmas ...