Mary Pat Gleason

Nina
5.4
HD

Nina

Apr. 22, 2016

Nina

Historia e muzikantes së xhazit dhe pianistes klasike Nina Simone, ngritja e saj në famë dhe marrëdhëniet me menaxherin e saj Klifton Henderson.
Një përrallë hirusheje
5.9
HD

Një përrallë hirusheje

A Cinderella Story: E shfrytëzuar vazhdimisht nga njerka e saj e keqe, Sem Montgomeri është e emocionuar në lidhje me takimin me admiruesin e saj ...