Matt Frewer

Rampage: Capital Punishment
6.1
HD

Rampage: Capital Punishment

Një burrë merr përsipër një stacion televiziv dhe ka një numër të pengjeve si një platformë politike për të zgjuar njerëzimin në vend të parave.
Rampage: President Down
4.8
HD

Rampage: President Down

Aug. 26, 2016

Rampage: President Down

Bill Uilliamson është kthyer, gjallë dhe fuqishëm, për të kryer një mision përreth Uashingtonit. Këtë herë ai do që të shkaktojë një përçarje më ...
Dawn of the Dead
7.3
HD

Dawn of the Dead

Mar. 19, 2004

Dawn of the Dead

Një ribërje e filmit zombi të 1978 me të njëjtin emër. I cili tregon për një grup njerëzish të mbijetuar që gjejnë strehë në një qendër tregtare ...
Watchmen
7.6
HD

Watchmen

Mar. 05, 2009

Watchmen

Në vitin 1985 zhvillohen ngjarje alternative (të imagjinuara) ku vrasja e një kolegu super-hero e detyron detektivin Rorsçak ti futet hetimeve. ...
50/50
7.7
HD

50/50

Sep. 30, 2011

50/50

I diagnostikuar me kancer në shpinën kurrizore, 27-vjeçari Adam udhëton rrugën drejt shërimit me mbështetjen ndonjëherë të padurueshme të shokut ...
Weirdsville
6.5
HD

Weirdsville

Oct. 12, 2007

Weirdsville

Dy djem përpiqen të hedhin trupin e një të vajze të vdekur në bodrumin e një teatri filmik ku një kult satanik bën rituale sakrificë.
Wushu Warrior
4.3
HD

Wushu Warrior

Jan. 01, 2010

Wushu Warrior

Kina 1862: Zoti Lindsey udhëheq tregtinë e opiumit dhe skllavëron të pafajshëm. E vetmja shpresë për kombin e shtypur është një grup i fshehtë i ...
The BFG
6.4
HD

The BFG

Jun. 01, 2016

The BFG

Një vajzë që quhet Sofi, ndeshet me Gjigantin e madh e miqësor që, krahas pamjes së tij frikësuese, del që ka një shpirt të mirë, i cili ...