Milly Shapiro

Hereditary
7.4
Full HD

Hereditary

Jun. 04, 2018

Hereditary

Pas vdekjes së gjyshes, një familje në zi përndiqet nga ndodhi tragjike dhe shqetësuese që hedhin dritë mbi sekretet e zeza të familjes.