Mira Sorvino

The Islands
6.3
HD

The Islands

Dec. 06, 2019

The Islands

Bazuar në ngjarje të vërteta, kjo është historia se si guximi dhe përkushtimi i disa njerëzve ndryshuan jetën e një fisi të tërë dhe që me besim ...
Look Away
6.6
HD

Look Away

Oct. 12, 2018

Look Away

Një adoleshente nis të bashkëbisedojë me reflektimin e saj. Në fillim, reflektimi e ndihmon të përballet me vështirësitë që ka, por shpejt, ...
Badland
6.8
HD

Badland

Nov. 01, 2019

Badland

Një detektiv i punësuar për të zbuluar kriminelët e luftës dhe për të zbatuar dënimin ndaj tyre, takon një grua të fortë e të vendosur. Por ...
Stuber
6.2
HD

Stuber

Jul. 11, 2019

Stuber

Një detektiv përfshin shoferin e tij të Uber-it në një natë aventureske dhe aksioni tërësisht të papritur.
Exposed
4.2
HD

Exposed

Jan. 22, 2016

Exposed

Një detektiv heton të vërtetën pas vdekjes së kolegut të tij. Kjo çështje e mistershme nxjerr në pah korrupsionin e policisë si dhe një mister të ...
Chloe and Theo
5.9
HD

Chloe and Theo

Apr. 15, 2015

Chloe and Theo

Nga akulli i veriut, vjen një lloj heroi i butë.
Leningrad
6.1
HD

Leningrad

Jan. 01, 2009

Leningrad

Kur në vitin 1941 Gjermania naziste pushtoi Bashkimin Sovjetik, trupat e tyre rethuan shpejt Leningradin. Gazetarët e huaj janë evakuuar, por një ...
6 Below: Miracle on the Mountain
5.6
HD

6 Below: Miracle on the Mountain

Një skiator në kërkim të adrenalinës humb në një stuhi bore në mal në qytetin e High Sierras, ku arrin limitet e rezistencës së njeriut dhe ...