Morgan Lund

Damsel
5.7
Full HD

Damsel

Jun. 22, 2018

Damsel

Në Perëndimin e Largët të rreth viteve 1870 një i ri amerikan merr një udhëtim për t’u martuar me të dashurën e zemrës, duke përfshirë dhe ...
Hereditary
7.4
Full HD

Hereditary

Jun. 04, 2018

Hereditary

Pas vdekjes së gjyshes, një familje në zi përndiqet nga ndodhi tragjike dhe shqetësuese që hedhin dritë mbi sekretet e zeza të familjes.