Neal Huff

Waves
8.0
HD

Waves

Nov. 15, 2019

Waves

Tregon historinë e dhimbshme të një familjeje periferike, me personazhe të tipeve të ndryshme por që pas një humbjeje të madhe bëhen së bashku.
Vanishing on 7th Street
4.9
HD

Vanishing on 7th Street

Sep. 11, 2010

Vanishing on 7th Street

Kur një ndërprerje masive të energjisë zhyt qytetin e Detroit në errësirë totale, një grup i ndryshëm individësh do e gjejnë veten të vetmuar. E ...
Split
7.3
HD

Split

Jan. 19, 2017

Split

Tre vajza rrëmbehen nga Kevini me 23 personalitete të ndryshme dhe ato duhet t’ia mbathin para se të shfaqet personaliteti i 24-ët që ai ...