Patrick Heinrich

Look Who’s Back
7.1
HD

Look Who’s Back

Oct. 08, 2015

Look Who’s Back

Er ist wieder da: Adolf Hitleri zgjohet dhe e gjen veten në shekullin XXI, atje ku dikur ishte bunkeri i tij, pa kujtuar asgjë që ka ndodhur pas ...