Patrick R. Walker

You Might Be the Killer
6.0
HD

You Might Be the Killer

Sep. 21, 2018

You Might Be the Killer

Një punonjës kampi veror që vuan nga humbja e kujtesës papritmas e gjen veten të rrethuar nga trupa të vrarë dhe i kërkon ndihmë shoqes së tij që ...
Along Came the Devil
4
Full HD

Along Came the Devil

Aug. 10, 2018

Along Came the Devil

Pas një fëmijërie të trazuar, Ashli kërkon të lidhet përsëri me nënën e saj dhe pa dashur fton një forcë demonike. Të dashurit e saj duhet të ...