Presciliana Esparolini

Sniper: Ghost Shooter
5.3
HD

Sniper: Ghost Shooter

Aug. 02, 2016

Sniper: Ghost Shooter

Snajperat elitarë Brendon Beket dhe Riçard Miller kanë për detyrë të mbrojnë një gazsjellës nga terroristët. Kur beteja me armikun çon në vrasjen ...