Roman Mitichyan

Extraction
4.1
HD

Extraction

Dec. 18, 2015

Extraction

Një operativ i CIA-s merret peng nga një grup terroristësh. Kur i biri mëson se shteti nuk ka plan për ta shpëtuar babanë e tij, ai nis ...
Rogue Warfare
3.3
HD

Rogue Warfare

Oct. 04, 2019

Rogue Warfare

Një grup ekspertësh ushtarakë nga SHBA, Rusia, Mbretëria e Bashkuar, Kina dhe Franca bashkojnë forcat për të luftuar një rrjet elitar terrorist.