Roschdy Zem

Days of Glory
7.1
HD

Days of Glory

May. 25, 2006

Days of Glory

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, katër afrikano-veriorë rekrutohen në ushtrinë Franceze për të çliruar vendin nga pushtuesit nazistë, si dhe të ...
Bird People
6.1
HD

Bird People

Jun. 04, 2014

Bird People

Në një hotel pranë aeroportit në rrethinat e Parisit, një inxhinier lë papritur punën, shkëput marrëdhënien me gruan e tij dhe mbyllet në dhomë. ...