Rusty Joiner

Stuck in Love
7.2
HD

Stuck in Love

Sep. 09, 2012

Stuck in Love

Historia e një familje shkrimtarësh dhe me dashuri, tradhëti e besim. Një jetë mes librash e shkrimesh por edhe mes ndjenjash pa fund.
Amateur Night
5.0
HD

Amateur Night

Aug. 12, 2016

Amateur Night

Gaj Karter është një arkitekt i talentuar. Ka një grua të bukur dhe pret një fëmijë. Problemi i vetëm? S’i ka gjërat në vijë, gjë që e bën ...